HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο

ΑΕΛ: Έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Άλφα Μέγα» αύριο στις 19:00 και εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta. Είναι μεγάλη η ανάγκη της ομάδας του Τόνι Κόσκελα να πετύχει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο της ομάδας και την ίδια στιγμή να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει να ακολουθήσει η ΑΕΛ στη συνέχεια. Ως εκ τούτου, η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα δώσει και την κατάλληλη ώθηση στην ομάδα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Μεντόσα θα απουσιάσει λόγω καρτών. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωσε για οποιοδήποτε απρόοπτο στις προπονήσεις, έτσι ο Αργεντινός θα αποτελέσει τη μοναδική απουσία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο και η διοίκηση καλεί όλους τους φίλους της ΑΕΛ να δώσουν βροντερή παρουσία και να δείξουν με έμπρακτο τρόπο τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές. Μπορεί η μέχρι τώρα πορεία να μην είναι αυτή που ήθελε ο κόσμος, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και η στήριξη προς την ομάδα πρέπει να συνεχιστεί με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης