Η πορεία της ΑΕΛ ανέβασε στα… ουράνια τους οπαδού της, που κάνουν όνειρα για τίτλο, όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ παραμένει προσγειωμένος και βλέπει μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.
Ο Βόσνιος τεχνικός αποφεύγει να μιλήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι η ομάδα «φωνάζει» πως μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα. Στα διαδοχικά ντέρμπι με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχει την ευκαιρία να δώσει για τα καλά… διαπιστευτήρια επίδοξης πρωταθλήτριας. Σε περίπτωση που επιτύχει δύο νίκες θα στείλει μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις για τις φετινές της δυνατότητες και την προοπτική που θα ανοίξει για τη συνέχεια.
Προς το παρόν όλοι βλέπουν την αυριανή έξοδο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο να αντιστρέψουν τα μέτρια αποτελέσματα που έχει η ομάδα εκτός έδρας.
Κατά γενική παραδοχή αυτό είναι το αδύνατο σημείο της ΑΕΛ, που στο Τσίρειο τα πάει πρίμα. Εάν ο κ. Κέρκεζ καταφέρει να αποβάλει το «σύνδρομο» των παικτών του στα εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα σε ντέρμπι γίνεται αντιληπτό ότι η δυναμική που θα δώσει στην ομάδα του θα είναι τεράστια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια της σεζόν.