Χάρμα οφθαλμών η ΑΕΚ, η οποία συνέτριψε όχι μία οποιαδήποτε ομάδα, αλλά την ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ! Το 4-0 στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» στην πρεμιέρα της League Phase tου Κόνφερενς Λιγκ ήταν απλά εντυπωσιακό και σαφώς οι Λαφρνακείς θα πρέπει να αισθάνονται περηφάνεια.
Ναι μεν η ολλανδική ομάδα αγωνιζόταν από το 2ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πενέτρα, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη νίκη της ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης και πήραν ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο. Αρχικά η ομάδα της Λάρνακας έχει βάλει στο σακούλι τρεις βαθμούς και μπορεί να ελπίζει στο κάτι παραπάνω στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, θα μπουν και στο ταμείο της ομάδας 400 χιλιάδες ευρώ για τη νίκη στη League Phase tου Κόνφερενς Λιγκ.
Πλέον η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στον αγώνα πρωταθλήματος με την Πάφος FC. Οι Λαρνακείς θα υποδεχτούν την πρωταθλήτρια Κύπρου στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» την Κυριακή στις 19:00 σε αγώνα για την 6η αγωνιστική. Οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν 10 βαθμούς και είναι στο -2 από Πάφος FC, Ομόνοια, Άρη και ΑΠΟΕΛ που προπορεύονται στη βαθμολογία με 12 βαθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, δύο στο πρωτάθλημα και τη χθεσινή στο Κόνφερενς Λιγκ και πάει με φόρα στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC.