Η ΑΕΚ απάντησε στους επικριτές της για μία ακόμα φορά όπως έπρεπε. Έδωσε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο επικρατώντας της Πάφος FC με 2-1 και μάλιστα μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», παίρνοντας το τρίποντο, το οποίο την ανέβασε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, διατηρώντας την παράλληλα στο -5 από την πρωτοπόρο Ομόνοια.
Κακά τα ψέματα, διακυβεύονταν πολλά στο ντέρμπι με τους «γαλάζιους» και οι «κιτρινοπράσινοι» ανταποκρίθηκαν, όπως έπρεπε. Δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλειες, υπήρχε πίεση, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να βγει κερδισμένη. Διότι εκτός από το ότι διατηρήθηκε στο -5 από την κορυφή, ταυτόχρονα η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από Πάφος FC, Άρη και ΑΠΟΕΛ, τρεις από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου.
Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Λαρνακείς, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τους τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο ένα δεκαήμερο πριν.
Στα θετικά για την ΑΕΚ καταγράφεται και η παρουσία του Παρασκευά στον αγώνα με την Πάφος FC. Ο Κύπριος τερματοφύλακας κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Αλομέροβιτς κάτω από τα δοκάρια και το έπραξε επάξια. Όσον αφορά τον Αλομέροβιτς, είχε ένα κτύπημα στην προπόνηση και είχε ενοχλήσεις. Δεν είναι κάτι το σοβαρό όμως.

