HomeSliderΑυτοί είμαστε Mr. Τσόρνιγκερ

Αυτοί είμαστε Mr. Τσόρνιγκερ

Από το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, αυτό που κυριαρχεί στον… απόηχο είναι τα τεστ των παικτών της ΑΕΚ αλλά και η μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα της Λάρνακας. Για το πρώτο σκέλος, αναμένουμε τις έρευνες που ήδη έχουν ξεκινήσει. Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού βρήκε τον τρόπο να στείλει δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Απόλλωνας δεν εκμεταλλεύτηκε το δικό του καλό διάστημα για να σημειώσει περισσότερα τέρματα και έτσι το 2-1 σφράγισε την προσπάθεια των δύο ομάδων. Υπάρχει, ωστόσο, και ένα άλλο συμβάν που πέρασε στο ντούκου.

Ήταν η φάση του 79ου λεπτού, όταν ο Κατελάρης έκανε σκληρό φάουλ στον Ναούμ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Απόλλωνα. Ο προπονητής των “γαλάζιων” έστρεψε κατευθείαν το βλέμμα του στον παίκτη της ΑΕΚ και ήθελε να διαπιστώσει εάν ήταν καλά και αν είχε τις αισθήσεις του.

Όταν κατάλαβε πως κανένας άλλος εντός γηπέδου δεν είχε αυτή την… έγνοια, έτρεξε προς το μέρος του με βήμα γοργό ή αν προτιμάτε τροχάδι. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ άκουσε τα εξ αμάξης από την εξέδρα και λίγο έλειψε να φάει και ξύλο για αυτή του την κίνηση.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, διερωτήθηκε γιατί του έγινε επίθεση εντός και εκτός γηπέδου (μέχρι να καταλάβουν όλοι τις προθέσεις του). Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια στο θέμα. Και ο Ναούμ ήταν καλά στην υγεία του αλλά και ο Τσόρνιγκερ γλίτωσε τις… φάπες.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να εξηγήσουμε στον προπονητή του Απόλλωνα ότι εδώ είναι Κύπρος και αυτοί είμαστε. Τα όσα έγιναν στην συγκεκριμένη φάση, θα μπορούσαν να γίνουν από οποιονδήποτε φίλαθλο οποιασδήποτε ομάδας. Βλέπετε, η κοινωνία μας δεν έχει πολλούς Τσόρνιγκερ και το μυαλό μας πάει στο πονηρό με κάθε ευκαιρία.

Ας είναι αυτο το στιγμιότυπο, η ευκαιρία όλων μας να ξεκινήσουμε να βλέπουμε διαφορετικά κάποια πράγματα και να βάζουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Η κίνηση του Τσόρνιγκερ θα πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα για όλους μας και να μην έχουμε σε πρώτο… πλάνο τον θυμό και τα νεύρα.

Και βέβαια οφείλουμε και μια συγγνώμη στον Γερμανό προπονητή.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης