HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΕνημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής ANDERSON DO NASCIMENTO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας MATIAS FABER CHEVALIER θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου JAILSON DE LIMA ARAUJO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΙΗΚΚΗΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλώρακας HAMED KARAMOKO DRAME και IVAN MARKOTA θα εκτίσουν την ποινή τους στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΥ θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

 

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ZEST OWUSU BANAHENE θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

 

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άσσιας ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΓΕΡΟΛΕΜΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης