HomeSliderΔιπλό τετράδας δια χειρός Ντέλετιτς !

Διπλό τετράδας δια χειρός Ντέλετιτς !

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 2-0 πέτυχε η Ανόρθωση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, νίκη η οποία την έφερε εκ νέου στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 5 λιγότερους από την τρίτη θέση και τον Άρη.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια η οποία μπήκε δύνατα στον αγώνα, κατάφερε μόλις στο 10ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Ντέλετιτς ο οποίος έπειτα από ασσίστ του Δημήτρη Χριστοφή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δέυτερο μέρος του αγώνα, η ΠΑΕΕΚ μπήκε πιο δυνατά και έψαξε την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 55ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο, η Ανόρθωση διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Ντέλετιτς πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Στο 66′ λεπτό, ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης αποχώρησε με ενοχλήσεις, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο για τα δύο γκολ και την πολύ καλή εμφάνισή του.

Ταυτότητα αγώνα:

ΠΑΕΕΚ (Μ.Σεργίδης): Πρόσεκ, Έσελινκ, Σουμαόρο, Δημητρίου, Nάντο (81′ Α.Νεοφύτου), Χαραλάμπους (81′ Τίμερμανς), Αριστοτέλους (46′ Ντίας), Κούρος, Φραγκέσκου, Α.Νεοφύτου  (46′ Καπαρτής), Μπάμπιτς.

Ανόρθωση (Τ.Κετσπάγια): Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Λάζαρος (46′ Ρισβάνης), Πόποβιτς (46′ Χρυσοστόμου), Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Ντέλετιτς (66′ Ρουσιάς), Χριστοφή.

Κίτρινες: – / Πόποβιτς, Κορέια, Χουσμπάουερ

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

VAR: Νικολάου Γιώργος

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης