HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΜπεργκ: Έχουμε ομάδα η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί για τον τίτλο

Μπεργκ: Έχουμε ομάδα η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί για τον τίτλο

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Ήταν ένα καλό παιχνίδι και απ’ τις δυο ομάδες. Ήταν ισορροπημένο και σκληρό. Η προσπάθεια μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδα. Τα πήγαμε καλά στις αρκετές φάσεις του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο τέρμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Ήρθαμε πίσω απ’ το 0-1 και αντιδράσαμε πολύ γρήγορα. Αυτό δείχνει χαρακτήρα. Πιέσαμε επίσης στο τέλος για να κερδίσουμε. Το 1-1 δεν ήταν αυτό που θέλαμε, πάντα παίζουμε για τη νίκη. Και η ΑΕΚ όμως έκανε αρκετά καλά πράγματα σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού».

Για το αν θα μπορούσε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο επιθετική απ’ την αρχή: «Νομίζω πως είχαμε καλή παρουσία και ήμασταν επιθετικοί από νωρίς στο παιχνίδι. Είχαμε καλές τοποθετήσεις από αριστερά και από δεξιά. Θα ήταν πολύ καλό αν είχαμε λίγη περισσότερη ποιότητα στο τρίτο του αντιπάλου. Κάναμε κάποια κλεψίματα και είχαμε καλές στιγμές. Η ΑΕΚ κάποιες φορές έσπασε την πίεση μας και έπρεπε να έχουμε γρήγορες επιστροφές. Η ΑΕΚ όμως την περισσότερη ώρα ήταν στο δικό της μισό. Θεωρώ πως ήταν καλή η εμφάνιση μας».

Για το γεγονός πως τελείωσε η Ευρώπη και πως βλέπει την παρουσία της Ομόνοια στη συνέχεια: «Νιώθω πως έχουμε μια καλή ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί για τον τίτλο. Είμαστε σε πιο καλό επίπεδο. Επίσης τώρα θα έχουμε τον ίδιο αριθμό αγώνων γιατί δεν υπάρχει η Ευρώπη.

Είναι καλύτερο να έχεις 2 παιχνίδια στο χέρι όταν είσαι πίσω. Αν ήμασταν τόσο πίσω χωρίς τα δυο παιχνίδια θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τώρα θα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσα. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο, θα πάμε στον δεύτερο και μετά τα πλέι οφ».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης