HomeSliderΚάθονται σε αναμμένα κάρβουνα στην Πάφο

Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα στην Πάφο

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας ανακοίνωσε πως ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο Γάλλος επιθετικός της Μονακό αγωνίστηκε για 57 λεπτά στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη με αντίπαλο τη Φινλανδία, πριν αντικατασταθεί από τον Αντουάν Γκρίζμαν. Πλέον, μετά από τεστ που έκανε ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δεν προπονήθηκε χθες με την Εθνική Γαλλίας, αφού έχει ήδη τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα και φυσικά είναι εκτός από τους αγώνες με Πορτογαλία και Σουηδία που ακολουθούν.

Ο Μπεν Γεντέρ αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή εναντίον της Νις, η οποία ανακοίνωσε στη συνέχεια 12 κρούσματα κορονοϊού. Όπως γίνεται κατανοητό, πλέον οι παίκτες της Γαλλίας θα περάσουν άμεσα από νέα τεστ κορονοϊού.

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Πάφου, η οποία είχε δύο ποδοσφαιριστές στο φιλικό της Γαλλίας με την Φιλανδία. Πρόκειται για τον Όνι Βαλακάρι και τον Πάουλους Αραγιούρι. Τα αποτελέσματα των τεστ που θα υποβληθούν αναμένονται με μεγάλη αγωνία.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης