Homeatc-portalΡίχνει βάρος στους παρόντες ο Τσόρνιγκερ

Ρίχνει βάρος στους παρόντες ο Τσόρνιγκερ

Τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα του Απόλλωνα είναι γνωστά από το ξεκίνημα της βδομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Η αναμέτρηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι το τρίποντο, το οποίο θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο βασικών κεντρικών του αμυντικών. Ο Κατελάρης θα απουσιάσει λόγω κίτρινων καρτών, ενώ ο Ρομπέρζ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση κι έτσι θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Αυτά τα δεδομένα τα ήξερε ο προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Έτσι έριξε το βάρος στους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στον Εθνικό.

Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και ο Ουέλιγκντον Νασιμέντο είναι οι μοναδικοί κεντρικοί αμυντικοί στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Γιώργος Μαλεκκίδης, που θα μπορούσε να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση, φάνηκε άτυχος, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αναφορικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει ο κ. Τσόρνιγκερ, πολλά θα κριθούν και από τις επιστροφές που θα προκύψουν. Τζουμ και Γιάνγκα βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους και είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Μόνο ο Τζουμ συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα εάν είναι απόλυτα έτοιμος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης