Homeatc-portalΕπιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Ανόρθωση

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, το οποίο θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σήμερα στις 19:00 και στόχος της είναι η επιστροφή στις νίκες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Κωστάκη Αρτυματά, ενώ σκέφτεται και για αλλαγές στο αρχικό σχήμα, πέραν της περίπτωσης του Κύπριου μέσου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κατσαράβα και ο Ντέλετιτς, αλλά είναι πιθανόν να δούμε κι άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ντέρμπι που προηγήθηκε απέναντι στον Απόλλωνα.

Πολύ πιθανόν να υπάρξει και αλλαγή στην αμυντική τετράδα, με τον Μάριο Αντωνιάδη να συγκεντρώνει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που αν γίνει, τότε υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Σπύρος Ρισβάνης αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός, αφού έχει επιλεγεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τη Δόξα για τη 13η αγωνιστική.

Όσον αφορά τη θέση του Αρτυματά στη μεσαία γραμμή, θα την καλύψει ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος έχει παίξει ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γάνδη και είχε εξαιρετική απόδοση. Στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις συμμετοχές, όλες ως αναπληρωματικός. Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι θα πάρει φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης