HomeSliderΕπιστολή στην ΚΟΠ για Γκόμεθ

Επιστολή στην ΚΟΠ για Γκόμεθ

Η Ομόνοια αναμένει από την ΚΟΠ διευκρίνιση για τον Τζόρντι Γκόμεθ. Ο Ισπανός μέσος δέχθηκε κίτρινη κάρτα στα λίγα λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και συμπληρώνει τρεις. Η διοίκηση έστειλε επιστολή προς την Ομοσπονδία με την οποία ζητά να ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει άμεσα ποινή ή θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ντέρμπι «αιωνίων» για να συμπληρωθεί το φύλλο αγώνα για να ισχύσει η τιμωρία.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει να είναι ενήμερος επίσημα για τα δεδομένα που ισχύουν προκειμένου να πράξει τα δέοντα.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού καρτών από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ο προπονητής της ομάδας έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ίδιας διοργάνωσης θα εκτίσει την ποινή του. Στην προκειμένη περίπτωση η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εκτός έδρας και την ΑΕΚ εντός στη 12η και 13η αγωνιστική αντίστοιχα.

Εκτιμάται, πάντως, ότι είναι απίθανο να μετρά τιμωρία για τον Γκόμεθ με το ντέρμπι σε εκκρεμότητα, αφού σε περίπτωση που τιμωρηθεί με 2η κίτρινη στα 73 λεπτά που απομένουν τότε θα εκτίσει ποινή δύο φορές. Ωστόσο, τον… γρίφο θα τον λύσει η ΚΟΠ, με την απάντηση της προς την Ομόνοια.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης