Homeatc-portalΜε σοβαρότητα για νέο τρίποντο ο Απόλλωνας

Με σοβαρότητα για νέο τρίποντο ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας έχει τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, όμως θα πρέπει να τον επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να διευρύνει το νικηφόρο σερί του. Οι «γαλάζιοι» μετρούν τρεις διαδοχικές επιτυχίες, που τους έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν να συμπληρώσουν καρέ.

Το κλίμα στις τάξεις της λεμεσιανής ομάδας είναι εξαιρετικό, απόρροια της πορείας που πραγματοποιεί και όλοι στο Κολόσσι ευελπιστούν πως θα ενισχυθεί με νέα καλή εμφάνιση και ανάλογο αποτέλεσμα. Ωστόσο, παραμένουν προσγειωμένοι και προσεγγίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι.

Από αγωνιστικής άποψης στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα διαφανεί κατά πόσο ο Γιάνγκα θα τεθεί στη διάθεση του Αλεξάντερ Τσόρνγικερ, με τις πιθανότητες για τον επιθετικό του Απόλλωνα να είναι μοιρασμένες. Απόντες είναι οι Πίττας, Χάμπος Κυριάκου, Παπουνασβίλι, ενώ ο Μάρκοβιτς θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

Στον αντίποδα, ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει τους Κατελάρη, Αλεσάμι και καταστρώνει το πλάνο του με σημαντικές επιστροφές. Ο Κύπριος διεθνής διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Το κενό του Κυριάκου στη μεσαία γραμμή θα καλύψει λογικά ο Αρνό Τζουμ, ενώ ο Λούκα Στορ είναι ο επικρατέστερος για να πλαισιώσει τον Νταμπό στην κορυφή της επίθεσης.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης