Homeatc-portalΈχει καλές αναμνήσεις από τη Λεμεσό

Έχει καλές αναμνήσεις από τη Λεμεσό

Η ΑΕΚ παρουσιάζεται πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο θα γίνει σήμερα στις 19:00 στο Τσίρειο και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Ο Νταβίντ Καταλά έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Άνχελ Γκαρσία αλλά και του Ρούμπεν Μαρτίνες. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό, είναι ξανά διαθέσιμος ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ΑΕΚ έχει καλές αναμνήσεις από το Τσίρειο στάδιο, αφού πριν από μερικές βδομάδες επικράτησε στο συγκεκριμένο γήπεδο του Απόλλωνα με 4-1. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και η ΑΕΛ σημείωσε τη μεγαλύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα έως τώρα.

Το ζητούμενο για την ομάδα της Λάρνακας είναι να καταφέρει να δείξει και σήμερα το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και αυτό είναι κάτι το οποίο τόνισε και στις χθεσινές του δηλώσεις ο Νταβίντ Καταλά.

«Έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζουμε την ποιότητα του Άρη, το πόσο δυνατός είναι και πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση». Αυτά ήταν τα αρχικά λόγια του Νταβίντ Καταλά στη χθεσινή διάσκεψη που παραχώρησε και δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα ως έναν από τους δυσκολότερους στο πρωτάθλημα και πως αποτελεί πρόκληση για την ΑΕΚ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης