Homeatc-portalΖητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο έχει μπροστά της η ΑΕΛ

 

Από δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έρχεται και έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα δυσκολότερο εμπόδιο η ομάδα της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δούλεψε καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Η ΑΕΛ έχει ως μοναδικό στόχο στο παιχνίδι με τον Άρη (19:00 Cytavision) να επιστρέψει στις επιτυχίες και να… κλείσει την κακή παρένθεση μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό.

Από το ξεκίνημα της βδομάδας έγινε γνωστό ότι στο σημερινό παιχνίδι θα δούμε διαφορετικό σχήμα από τον Βόσνιο προπονητή, ενώ θα προκύψουν αλλαγές προσώπων και στην ενδεκάδα. Η ΑΕΛ αναμένεται να παίξει σήμερα με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Βοζίνια να είναι ο επικρατέστερος για να βρεθεί στο τέρμα. Αριστερά στην άμυνα θα βρεθεί πιθανότατα ο Μαζάν και δεξιά ο Σάντος, με τους Ριστέφσκι και Τεϊσέιρα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Για την τριάδα στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ και Ριέρα, ενώ στα άκρα της επίθεσης πιθανόν να δούμε αριστερά τον Άντονι Γεωργίου, δεξιά τον Τόρες και στην επίθεση τον Τσέποβιτς.

Η πιο πάνω πρόβλεψη είναι πολύ πιθανόν να μην ισχύσει στο σημερινό παιχνίδι, αφού ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί ορισμένους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις απ’ ό,τι τους έχουμε συνηθίσει. Είναι αλήθεια πως το φετινό ρόστερ είναι διαμορφωμένο με τρόπο που να βρίσκονται εύκολα οι λύσεις όταν παρουσιάζονται προβλήματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο βοηθά σημαντικά την τεχνική ηγεσία και αποτρέπει μεγάλα προβλήματα.

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΛ, η παρουσία του στην ανατολική κερκίδα κρίνεται ακόμα πιο σημαντική μετά και το παιχνίδι που έγινε στο Δασάκι την περασμένη βδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δουν τον κόσμο να παίρνει τη θέση του και να βοηθά κατά τη διάρκεια του αγώνα με το τραγούδι και γενικότερα με τη φωνή του. Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ να δείξει ότι δεν επηρεάζεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και αναμφίβολα εάν αυτό συνδυαστεί και με μια έντονη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης