HomeSliderΠλησιάζουν τα σημαντικά τεστ

Πλησιάζουν τα σημαντικά τεστ

Πολύ σημαντικά παιχνίδια θα δώσει η Εθνική μας ομάδα το επόμενο διάστημα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο Νίκος Κωστένογλου θα αξιολογήσει τον βαθμό ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσει να επιλέξει το κατάλληλο σχήμα.

Την Παρασκευή (08/10) θα γίνει ο αγώνας με την Κροατία ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:45, ενώ τη Δευτέρα (11/10) θα γίνει η αναμέτρηση με τη Μάλτα και θα ξεκινήσει στις 19:00. Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν εντός έδρας και η Εθνική μας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το «ΑΕΚ Αρένα». Το συγκεκριμένο γήπεδο αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια των διεθνών μας.

Πρόκειται για μια δυνατή έδρα, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο φίλαθλος κόσμος να δώσει δυναμικό παρών στους δύο αγώνες. Εισιτήρια και για τις δύο αναμετρήσεις, μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://tickets.stadium-360.net/cfa/login. Θυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φιλάθλου αλλά και η επίδειξη Safepass κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Κεραυνός, Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Μάμας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλή, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνής και Φώτης Παπουλής.

Θυμίζουμε ότι η αρχική κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, έχει διαφοροποιηθεί. Ο τραυματισμός του Ανδρέα Καρώ, ανάγκασε τον Νίκο Κωστένογλου να τον αποκλείσει από την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και έτσι κάλεσε τον Ραφαήλ Μάμα. Ο ταλαντούχος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας και ο εξελίξιμος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Ανδρέας Κεραυνός, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που πήραν για πρώτη φορά στην καριέρα τους κλήση στην Εθνική Ανδρών. Ο Μάριος Δημητρίου της ΠΑΕΕΚ, πήρε κλήση μετά από καιρό και θα ενισχύσει και αυτός την προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου.

Αναφορικά με το πλήρες πρόγραμμα στον 8ο όμιλο, όλες οι ομάδες θα ριχτούν στη μάχη σε διπλές αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής θα γίνει την Παρασκευή και πέραν από την αναμέτρηση Κύπρος – Κροατία, θα γίνουν και οι αναμετρήσεις: Μάλτα – Σλοβενία και Ρωσία – Σλοβακία. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Τη Δευτέρα θα γίνει ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Μάλτα στις 19:00, ενώ στις 21:45 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Κροατία – Σλοβακία και Σλοβενία – Ρωσία.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου έχει ως ακολούθως:

1. Κροατία 6 8-1 13
2. Ρωσία 6 10-4 13
3. Σλοβακία 6 7-5 9
4. Σλοβενία 6 4-7 7
5. Μάλτα 6 6-11 4
6. Κύπρος 6 1-8 4

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης