Homeatc-portalΚαθοριστικής σημασίας ντέρμπι

Καθοριστικής σημασίας ντέρμπι

Καθοριστικής σημασίας είναι το σημερινό ντέρμπι για το ΑΠΟΕΛ που θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το κακό ξεκίνημα δεν αφήνει περιθώρια στους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες. Η ομάδα φτιάχτηκε φέτος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της. Μπορεί να προκύπτει βελτίωση από την ημέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά αυτό δεν είναι ικανοποιητικό. Την προηγούμενη αγωνιστική με χίλια ζόρια κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη και είναι παραδεχτό από όλους ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα με βάση και το ρόστερ της.

Σήμερα λοιπόν καλείται να αποδείξει ότι η χρονιά δεν θα πάει στράφι. Αν κερδίσει, τότε θα αποκομίσει πολλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Να μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και αυτό έχει φέρει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία των παικτών που αγωνίζονται κάτω από τρομερή πίεση.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν οι γνωστές απουσίες. Ο Οκριασβίλι είναι τιμωρημένος, οι Βινίσιους, Σάντος και Ντε Βινσέντι είναι τραυματίες. Ο Μάγκλιτσα επίσης δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Επιστρέφει ο Κβιλιτάια (θα τεθεί για πρώτη αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα) που λογικά θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης