HomeΟΜΑΔΕΣΤσάμπιονς Λιγκ: Ρίχνονται στη μάχη οι Απόλλων Ladies

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρίχνονται στη μάχη οι Απόλλων Ladies

Αρχίζουν σήμερα τη μάχη στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών οι Απόλλων Ladies. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λεμεσού υποδέχεται στις 15:00 στο ΓΣΠ τη Σουόνσι, στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών 2020-21. Ο αγώνας να θυμίσουμε ότι είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει η ημίωρη παράταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, για να προκύψει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Σίγουρα το έργο των Απόλλων Ladies δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην ομάδα της Ουαλίας, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάρουν την πρόκριση. Εξάλλου, οι Απόλλων Ladies στο παρελθόν είχαν κερδίσει τους «κύκνους» όταν βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η ομάδα της Λεμεσού είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια και στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού προκριθεί στο β’ προκριματικό γύρο, θα μάθει αντίπαλο στις 6 Νοεμβρίου. Στην αποστολή της ομάδας του Απόλλωνα βρίσκονται: Μαρία Πατθαίου, Ματίλντα Αμπράμο, Στέφι Χάρντι, Κωνσταντίνα Παφίτη, Ρίο Χάρντι, Φιλίπα Γουόλεν, Φωτεινή Ανδρονίκου, Μαριλένα Γεωργίου, Κριστίνα Φρίντα, Κυριακή Κυνοσίδου, Ελένη Γιάννου, Μαρίνα Παναγιώτου, Κάρσον Πίκετ, Κάσι Μίλερ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των Απόλλων Ladies και της Σουόνσι θα διαιτητεύσει η Γιουστίνα Λαβρενοβάιτε από τη Λιθουανία με βοηθούς τις συμπατριώτισσές τις, Ιέβα Ραμαναουσκίενε και Ιρίνβα Ποζντέγεβα. Τέταρτη διαιτητής έχει οριστεί η επίσης Λιθουανή Γιουργκίτα Ματσικούιτε.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης