HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΉταν η πρώτη, την αφήνει πίσω της

Ήταν η πρώτη, την αφήνει πίσω της

Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ήρθε σε ένα παιχνίδι όπου η Νέα Σαλαμίνα άξιζε τη νίκη στον αγώνα απέναντι στην Ένωση. Το συγκρότημα του Νικόδημου Παπαβασιλείου δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο μέρος, ωστόσο και ο αντίπαλος δεν δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν εξαιρετική, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά τελικά έφυγε ηττημένη. Το γκολ της Ένωσης σημειώθηκε στο 86ο λεπτό και έτσι τελείωσε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για τους «ερυθρόλευκους». Το αποτέλεσμα δεν ενοχλεί τη Νέα Σαλαμίνα, αφού σε ένα πρωτάθλημα θα υπάρξουν αρκετές δύσκολες στιγμές.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο, είναι οι πολλές καθυστερήσεις που έγιναν από τους φιλοξενούμενους και το γεγονός ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στα τελευταία 20 λεπτά. Η προσοχή έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ονήσιλλο το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 και στόχος είναι η νίκη.

Στο μεταξύ το Δ.Σ. εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Κυριάκου Ασπρομάλλη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κυριάκου Ασπρομάλλη που απεβίωσε την Παρασκευή. Ο Κυριάκος ήταν πάντα δίπλα στο σωματείο μας και ήταν πιστός στην ιδέα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης