HomeSliderΕνωμένοι από το πρώτο παιχνίδι

Ενωμένοι από το πρώτο παιχνίδι

Για την ΑΕΛ η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη, αφού θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2021/22. Εδώ και καιρό γίνεται δουλειά στις προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Αντίπαλος, είναι η φιλόδοξη ομάδας της Πάφου και άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού είναι προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αγώνα. Στο μυαλό υπάρχει μόνο το αποτέλεσμα της νίκης και επιθυμία όλων, είναι να δουν στο γήπεδο και αρκετό κόσμο της ομάδας.

Ο τίτλος του… αρχηγού, ταιριάζει απόλυτα στους φίλους της ΑΕΛ και αυτό το ρόλο θα πρέπει να διαδρατήσουν οι φίλοι της ομάδας. Η ενότητα πρέπει να κυριαρχήσει από το πρώτο κι όλας παιχνίδι και οι παράγοντες της ΑΕΛ πιστεύουν πως η φετινή χρονιά μπορεί να χαρίσει μεγάλες χαρές σε όλους.

Φτάνει να γίνουν τα σωστά βήματα και να υπάρχει πίστη στις ικανότητες της ομάδας. Ο κάθε ένας από τη δική του μεριά, μπορεί να βάλει το… λιθαράκι του για να σπρώξει την ΑΕΛ ώστε να ακολουθήσει τα σωστά βήματα, με τελικό στόχο την κορυφή.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης