HomeSliderΑφετηρία για.... την διατήρηση των σκήπτρων

Αφετηρία για…. την διατήρηση των σκήπτρων

Η Ομόνοια θέλει να κάνει… ποδαρικό στο πρωτάθλημα αφού η διατήρηση των σκήπτρων είναι μέσα στους βασικούς στόχους της για την τρέχουσα περίοδο. Η ομάδα του «τριφυλλιού» θα αρχίσει αύριο τις υποχρεώσεις της από την «ΑΕΚ Αρένα», το γήπεδο στο οποίο σφράγισε τον τίτλο στην περσινή περίοδο και ευελπιστεί πως θα αποτελέσει την αφετηρία για επανάληψη αυτού του επιτεύγματος.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Χένινγκ Μπεργκ όσο και οι ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, στις τάξεις των «πρασίνων» υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξία για την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Νορβηγός καταστρώνει το πλάνο που θα παρατάξει χωρίς να υπολογίζει στους Ντίσκερουντ, Κούσουλο και Μποτεάκ. Στον αντίποδα οι Χούμποτσαν, Τσέποβιτς προστέθηκαν στις επιλογές του, ενώ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ατιεμγουέν και θα λάβει τις αποφάσεις του αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα σε σχέση με την αντίπαλο, αλλά και την κατάσταση των πολλών διεθνών της ομάδας. Εξίσου σημαντική παράμετρος για τον κ. Μπεργκ είναι και το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Καϊράτ Αλμάτι, στο ξεκίνημα της ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο προπονητής της Ομόνοιας καλείται για δεύτερη διαδοχική σεζόν να διαχειριστεί το έμψυχο υλικό του προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό, πάντως, καθιστά παρακινδυνευμένες τις προβλέψεις για την ενδεκάδα, καθώς σε κάποιες θέσεις υπάρχουν πολλοί μνηστήρες. Ο Φαμπιάνο θεωρείται σίγουρος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Λέτσιακς για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά, Σεχού και Ψάλτης είναι οι υποψήφιοι, ενώ Χούμποτσαν, Λανγκ, Γιούστε και Παναγιώτου διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Μπασιρού και Γκόμεθ έχουν τον πρώτο λόγο για τη μεσαία γραμμή, ενώ οι άλλες θέσεις είναι ανοικτές. Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Κακουλλής, Τσέποβιτς, Ντούρις, Κίκο, Χαραλάμπους έχουν τις δικές τους πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξει ο κ. Μπεργκ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομόνοια θα έχει τη συμπαράσταση 576 φίλων της, ενώ χθες η διοίκηση ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε τις 5.000.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης