HomeΔΙΕΘΝΗΦιλικό παρά τα κρούσματα κορονοϊού

Φιλικό παρά τα κρούσματα κορονοϊού

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει η Μακάμπι απέναντι στην Μπνέι Χερζλίγια στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μερικές μέρες μετά από την απόσυρσή της από τα τουρνουά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Κύπρου λόγω αρκετών κρουσμάτων κορονοϊού, η ομάδα από το Ισραήλ διοργανώνει φιλικό.

Μάλιστα ο General Manager της ομάδας, Νίκολα Βούισιτς είχε δηλώσει πως στην ομάδα επικρατεί ένα μικρό χάος λόγω της κατάστασης και πως η ομάδα δεν συνεχίζει την προετοιμασία της, ενώ οι παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι πριν από τις 20 Σεπτέμβρη.

“Ναι, επικρατεί ένα μικρό χάος, αλλά στο τέλος όλα θα είναι καλά. Δεν κάνουμε προετοιμασία, είναι δύσκολα. Κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Πιθανότατα δεν θα έχουμε τους παίκτες πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για την πρώτη προπόνηση. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να βρούμε νέες λύσεις, να είμαστε υπομονετικοί” ανέφερε χαρακτηριστικά ο General Manager της Μακάμπι.

Πηγή: sport24.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης