HomeSliderΛοΐζου / Οι μνηστήρες και τα... χρήματα

Λοΐζου / Οι μνηστήρες και τα… χρήματα

Ο λόγος προφανώς για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, του οποίου η περίπτωση απασχολεί έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ταλέντου του ”μικρού” αδιαμφισβήτητο, ως εκ τούτο απόλυτα λογικό και το ότι προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων μεγάλων ομάδων.

Ειδικά μετά και την ευρωπαϊκή εμφάνισή του κόντρα στην Άντβερπ στο ΓΣΠ, οι… μνηστήρες για τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, άρχισαν να αυξάνονται (πέραν των ήδη γνωστών εκ.. Βελγίου).

Ενδεχόμενη πώληση του Λοΐζου (είτε τώρα είτε σε μεταγενέστερο στάδιο) θα αποφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία των ”πρασίνων” κάτι το οποίο είναι κακά τα ψέματα αναμενόμενο, λόγω του τεράστιου ταλέντου του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η αποφυγή πώλησής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (σενάριο προφανώς απομακρυσμένο) θα έχει, θεωρητικά, αρκετά οφέλη τόσο για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Ο Λοΐζου, ”άνθισε” υπό την καθοδήγηση του Μπεργκ και παραμένοντας κοντά του για περισσότερο χρόνο μόνο καλό θα του κάνει από άποψη εξέλιξης και ωρίμανσης ως ποδοσφαιριστή.

Είναι σε ακόμα αρκετά νεαρή ηλικία, η οποία δεν είναι απαγορευτική στο να παραμείνει στην Κύπρο περισσότερο καθότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Από την άλλη, η Ομόνοια, κρατώντας τον Λοΐζου στις τάξεις (και συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει με όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της)  έχει την ευκαιρία να το εξελίξει σε τέτοιο βαθμό που να αξίζει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα τις προσφέρουν την δεδομένη στιγμή.

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης