Homeatc-portalΞεκάθαρα τα δεδομένα στην ΑΕΛ

Ξεκάθαρα τα δεδομένα στην ΑΕΛ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει τις… προτεραιότητες

 

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ακόμα μια κίνηση μεταγραφής. Αυτά είναι τα δύο θέματα που απασχολούν τη δεδομένη στιγμή την ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να γνωρίζει ξεκάθαρα ποιο από τα δύο προηγείται. Αυτό δεν είναι άλλο από την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να περάσει το εμπόδιο της Καραμπάχ.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο «ΑΕΚ Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη και για την ΑΕΛ αυτό που έχει ουσία είναι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει άγχος στον αντίπαλο ενόψει του επαναληπτικού. Αυτό που θέλουν όλοι στην ΑΕΛ να δουν είναι τη μαζική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Είναι κάτι το οποίο θα δώσει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, ώστε να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα και να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση. Η αγωνία στην ΑΕΛ είναι επικεντρωμένη στον Αντρέ Τεϊσέιρα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Βλάζνια την προηγούμενη Πέμπτη. Ο παίκτης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, αλλά αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Μαθαίνει αντίπαλο

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΛ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι να ξεπεραστεί με επιτυχία το εμπόδιο της Καραμπάχ. Η UEFA ανακοίνωσε χθες την προκλήρωση για το Conference League. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 15:00.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, αν περάσει την Καραμπάχ, και εφόσον πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός εκ των πιο κάτω τεσσάρων ζευγαριών.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ:

Νικητής ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – Όσιγιεκ (Κροατία)
Νικητής ζευγαριού Πάσος Φερέιρα (Πορτογαλία) – Λάρνε (Βόρειος Ιρλανδία)
Νικητής ζευγαριού Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Αμπερντίν (Σκοτία)
Νικητής ζευγαριού Τσουκαρίκι (Σερβία) – Χάμαρμπι (Σουηδία)

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, ο Αντρές Τσάβες είναι ο μεγάλος στόχος για ενίσχυση και η απόφαση είναι όπως παραχωρηθεί δανεικός ο Μπάμπιτς. Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες ημέρες, αφού η περίπτωση Τσάβες είναι αρκετά δύσκολη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης