HomeSliderΔύο επιστροφές στον Απόλλωνα

Δύο επιστροφές στον Απόλλωνα

Γκεριέ και Μαυρίας αναμένεται να προστεθούν στις επιλογές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τον επαναληπτικό του Απόλλωνα με την Ζίλινα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της Δευτέρας.

Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας γίνεται πλήρης ενημέρωση για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα στην Σλοβακία την ερχόμενη Πέμπτη. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Με προπόνηση αργά το απόγευμα της Δευτέρας (26/7) εισήλθε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (29/7) με αντίπαλο την Ζίλινα στην Σλοβακία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένων και των νεοαποκτηθέντων Γιάνγκα, Ίλιεφ, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όπως επίσης και ο Μουσταφά Αμινί. Αντίθετα οι Ρομπέρζ και Ντιγκινί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Στα ευχάριστα καταγράφεται η συμμετοχή των Γκεριέ και Μαυρία στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της απογευματινής προπόνησης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (27/7).

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Δημητρίου, μετά από σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, υπέστη διάσειση και τραύμα στο πρόσωπο, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση. Θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες έτσι ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης