HomeSliderΤο πιστεύει και το δηλώνει

Το πιστεύει και το δηλώνει

«Η Βλάζνια είναι πιο έτοιμη από εμάς, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια και να προκριθούμε» τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Η ομάδα της Λεμεσού υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη στις 17:30 τη Βλάζνια στο Τσίρειο στάδιο, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Βόσνιος προπονητής αρχικά ανέφερε ότι άπαντες είναι ευχαριστημένοι και ότι δούλεψαν ένα χρόνο για να βρεθούν στην Ευρώπη.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, καθώς δουλέψαμε ένα χρόνο για να βρεθούμε στην Ευρώπη. Επίσης, είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Βέβαια κάποιοι θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ αναφέρθηκε και στη Βλάζνια τονίζοντας ότι παίζει καλύτερα στην έδρα της, έχει έναν προπονητή με εμπειρία και καλούς παίκτες. «Εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια για να προκριθούμε. Άλλαξε και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και είναι διαφορετικά τα δεδομένα» ανέφερε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Κέρκεζ είπε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του εκτός του Ανδρέου, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης ο Βόσνιος προπονητής ξεκαθάρισε ότι όλα μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος του Αυγούστου, τονίζοντας όμως ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Όταν ανέλαβα είχα πει ότι ο πιο σημαντικός παίκτης είναι ο κόσμος. Είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος την Πέμπτη. Δεν έχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρώπη. Όποιος νομίζει είμαστε το μεγάλο φαβορί, κάνει λάθος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τον περιμένουμε στο γήπεδο».

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών ο Αντρέ Τεσέριρα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει. Ο κόσμος θα είναι μεγάλη βοήθεια».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης