HomeSliderΤο μόνο… σίγουρο σενάριο

Το μόνο… σίγουρο σενάριο

Οι φίλοι της Ομόνοιας αγωνιούν για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ταυτόχρονα για τον τρόπο με τον οποίο θα το προσεγγίσει ο Χένινγκ Μπεργκ. Φυσιολογικά άρχισαν και τα σενάρια για την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νορβηγός τεχνικός καθώς και το σύστημα που θα επιλέξει.

Μιλάμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το «τριφύλλι», το οποίο διεξάγεται λίγο καιρό μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην Πολωνία και αφορούσαν επτά παίκτες. Αυτό και μόνο καθιστά ως απαγορευμένα τα σενάρια για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ ο Μπεργκ στο «Μαξιμίρ».

Εδώ τους… καλούς καιρούς και ουδείς μπορούσε να προβλέψει τι θα κάνει ο Μπεργκ, ο οποίος αρέσκεται και στις εκπλήξεις. Πόσω δε τώρα χωρίς να ξέρουμε τα δεδομένα για την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή, σε αντίθεση με τον Νορβηγό, ο οποίος ενημερώνεται από τους συνεργάτες του συνεχώς.

Εν κατακλείδι το μόνο… σίγουρο σενάριο είναι ότι ο Μπεργκ θα επιλέξει τους πιο έτοιμους και κατάλληλους για να υποστηρίξουν το σύστημα με το οποίο αποφάσισε να αντιμετωπίσει την αντίπαλο προκειμένου να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά σε ονόματα ναι μεν κάποιοι είναι «στανταράκια», όμως δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις…

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης