HomeSliderΚαρέ απουσιών με Δόξα

Καρέ απουσιών με Δόξα

Στις 19:00 η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς στο «ΑΕΚ ARENA» παρουσίας του κόσμου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Πάντως κάποια από τα νέα αποκτήματα και συγκεκριμένα, οι Ντάρμπισιρ και Μιλίσεβιτς, καθώς και οι Τρισκόφσκι, Σπιρόφσκι, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική της Βόρειας Μακεδονίας, το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστούν. Ο λόγος έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών όσον αφορά τη φυσικά κατάσταση.

Από εκελί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι για όσους έχουν ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους η είσοδος είναι δωρεάν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα, με την απαραίτητη προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας στις εισόδους.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου.

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή 2 Ιουλίου, η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι τις 20 Ιουλίου, επιτρέπεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.

-Σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.

-Σε άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης PCR με ισχύ 72 ωρών.

Εξαιρούνται τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών που δεν δύνανται να εμβολιαστούν στην παρούσα φάση και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό από rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.

-Σε άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης