Homeatc-portal«Θα είμαστε έτοιμοι στην Ευρώπη»

«Θα είμαστε έτοιμοι στην Ευρώπη»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους της ΑΕΛ

 

Ο Ντούσαν Κέρκεζ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Η λεμεσιανή ομάδα θα λάβει μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ και θα αρχίσει την προσπάθειά της από τον 2ο προκριματικό γύρο στις 22 Ιουλίου.

Η προετοιμασία στην Αυστρία συνεχίζεται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ. Προχθές, ο κ. Κέρκεζ είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει την πορεία της δουλειάς που γίνεται στο φιλικό με την Ντιναμό Μόσχας. Η ήττα (1-0) είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον προπονητή της ΑΕΛ τη δεδομένη στιγμή, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από επίπονο πρόγραμμα προπονήσεων.

Μιλώντας στο κανάλι της ομάδας, ο κ. Κέρκεζ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ, το πρώτο στην προετοιμασία, με μια πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό ήρθαμε στην Αυστρία, προκειμένου να παίζουμε δυνατά παιχνίδια για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Σίγουρα δεν είναι καλό όταν χάνεις, όμως ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε και πολλά καλά πράγματα για το σημείο που βρισκόμαστε, αλλά και κάποια που πρέπει να βελτιώσουμε μέσα από τη δουλειά».

Ο Βόσνιος τεχνικός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους οπαδούς της ΑΕΛ και ζήτησε τη στήριξή τους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα τρία φιλικά και αρκετές μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να είμαστε πιο έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι φίλοι της ΑΕΛ να ξέρουν πως θα είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι ούτως ώστε να μας βοηθήσουν να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», κατέληξε.

Με ανάλογο πνεύμα μίλησαν και δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Τώρα αρχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Κρατήσαμε την μπάλα και είχαμε καλό τέμπο. Νιώθω πολύ καλά. Προχωράμε», ανέφερε ο νεοφερμένος Φράνκο Μάζουρεκ.

Ο Νταβόρ Ζντραβκόβσκι επεσήμανε από πλευράς του: «Ήταν το πρώτο φιλικό για μας. Αρχίζουμε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι καλό. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους. Στο τέλος θα ανταμειφθούμε για τη δουλειά που κάνουμε», είπε σχετικά.

Αύριο Δευτέρα οι «Λέοντες» θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βολουντάρι Ρουμανίας και ο κ. Κέρκεζ θα δοκιμάσει κάποια πράγματα με απώτερο σκοπό να βελτιώσει τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την παραμονή της στην Αυστρία, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει, επίσης, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (8 Ιουλίου) και την Άμστετεν (9/7).

Όσον αφορά την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με τον Γάλλο μέσο Μπράιαν Πελέ μπήκαν στην τελική ευθεία και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το θέμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης