Ο Απόλλωνας θα δώσει αύριο Παρασκευή (19:00) το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς. Πρόκειται για άλλο ένα δυνατό τεστ, στο οποίο ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει την πρόοδο της ομάδας εν μέσω της προετοιμασίας. Ταυτόχρονα, ο Γερμανός τεχνικός θα σχηματίσει ξεκάθαρη εικόνα για τους τομείς που θα πρέπει να βελτιώσει περαιτέρω κατά τη βασική προετοιμασία.
Δεδομένου ότι οι προπονήσεις της βδομάδας επικεντρώνονται κυρίως σε θέματα τακτικής και δίνεται έμφαση στην αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας του νέου προπονητή γίνεται αντιληπτό ότι ο κ. Τσόρνιγκερ θα εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα σε σχέση με την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών του.
Τα επόμενα φιλικά των «γαλάζιων» θα διεξαχθούν στην Αυστρία, όπου θα μεταφερθεί το σκηνικό της προετοιμασίας από την ερχόμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την Χάιντενχαϊμ (6 Ιουλίου) και την Μποχέμιανς Πράγας (12/7). Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της στις 13 του μήνα και στις 17 θα έχει την πρόβα τζενεράλε πριν το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της στο Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στην «ΑΕΚ Αρένα», που θα χρησιμοποιήσει στην Ευρώπη.
Γιώργος Χατζηαντώνης