Τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως βρήκε, επιτέλους, η Έβερτον! Παρότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τα «ζαχαρωτά» τις περασμένες ημέρες δεν κατέληξαν σε συμφωνία και η Έβερτον στάφηκε αλλού.
Ο λόγος για τον Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον για την ερχόμενη τουλάχιστον σεζόν.
Ο Μπενίτεθ ήταν στην Κίνα και στην Νταλιάν Προ για ενάμιση χρόνο, όντας άνεργος από τα τέλη Ιανουαρίου και έπειτα, ενώ νωρίτερα είχε καθίσει στον πάγκο των Νιούκαστλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Τσέλσι, Ίντερ, Λίβερπουλ, Βαλένθια, Τενερίφη, Εξτρεμαδούρα, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ.
BREAKING: Rafa Benitez on the brink of becoming the new manager of Everton.
– talkSPORT sources understand.
?? Listen > https://t.co/VJgUHnqdM1 pic.twitter.com/Sygz6Wfuu8— talkSPORT (@talkSPORT) June 16, 2021
Rafa Benitez is on the verge of becoming the new @Everton manager.
(Via: @JimWhite) pic.twitter.com/FRXEYpz8q9
— Transferchanger (@TransferChanger) June 16, 2021
sport-fm.gr