HomeSlider«Πράσινος» μεταγραφικός γρίφος

«Πράσινος» μεταγραφικός γρίφος

Την ώρα που η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας συνεχίζει τις διαβουλεύσεις για να κλείσει τις τρεις μεταγραφές που έμειναν για να συμπληρωθεί το ρόστερ, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές της είναι στην ημερήσια διάταξη. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Φαμπιάνο και ο Λοΐζου, με τα δεδομένα σχετικά με τον Βραζιλιάνο να παραμένουν ρευστά, σε αντίθεση με τον νεαρό επιθετικό. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το επικείμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φαμπιάνο είναι καθημερινά και ποικίλα. Ωστόσο, όλα σχετίζονται με το ενδεχόμενο πώλησης του Σα από τους «ερυθρόλευκους». Παρά τις αναφορές για κρούση του Ολυμπιακού προς την Ομόνοια, η διοίκηση δεν έχει έχει κάτι επίσημο ενώπιόν της. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Κύπρο και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις βάσει της πρότασης που του κατέθεσε το «τριφύλλι» για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η πρόταση των «πρασίνων» αφορά νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Υπενθυμίζουμε ότι ο Φαμπιάνο εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιο τέλος.

Όσον αφορά τον Λοΐζου η Κλαμπ Μπρουζ ναι μεν έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και στις συζητήσεις που έγιναν συζητήθηκαν κάποια θέματα για ενδεχόμενη παραχώρησή του. Εντούτοις, ο βελγικός σύλλογος δεν κατέθεσε την τελική του πρόταση για να αποκτήσει τον Λοΐζου και το θέμα μπήκε προς το παρόν στο «ψυγείο». Σε περίπτωση που η Μπρουζ επανέλθει με συγκεκριμένη πρόταση θα εξεταστεί από τη διοίκηση, ενώ αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον νεαρό διεθνή.

Στο θέμα ενίσχυσης δεν προκύπτει κάτι νεότερο, παρότι συνεχίζονται οι επαφές με συγκεκριμένους παίκτες για να κλείσει η μία θέση στη μεσαία γραμμή και οι δύο των περιφερειακών επιθετικών. Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζης κάνουν υπομονή για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση των βασικών υποψηφίων που αξιολογήθηκαν και θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να το επιτύχουν.

Στο μεταξύ, χθες άρχισαν οι εργομετρικές εξετάσεις με το πρώτο γκρουπ παικτών και σήμερα θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι. Οι Κύπριοι διεθνείς Παναγή, Κούσουλος, Λοΐζου, Παπουλής και Ψάλτης θα ενταχθούν στην ομάδα αύριο Πέμπτη.

Αγωνία για την κλήρωση

Η ομάδα του «τριφυλλιού» θα μάθει σήμερα την αντίπαλό της στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν (13:00). Η Ομόνοια τοποθετήθηκε στους αδύναμους και βάσει της προ-κλήρωσης της UEFA πιθανοί της αντίπαλοι είναι η Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) και οι νικήτριες των ζευγαριών Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Βαλούρ (Ισλανδία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία).

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης