HomeSliderΜόνο φιλολογία για Φαμπιάνο και Λοΐζου

Μόνο φιλολογία για Φαμπιάνο και Λοΐζου

Μπορεί τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να δίνουν και να παίρνουν, όμως όλα μέχρι στιγμής εντάσσονται στο πλαίσιο της φιλολογίας.

Κάποια ΜΜΕ στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει κυριολεκτικά όσον αφορά στον Φαμπιάνο, ο οποίος μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό πλασάρεται τώρα ως στόχος του Παναθηναϊκού, με την υποσημείωση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον προορίζει για αναπληρωματικό. Γίνεται αντιληπτό πως κάποια δημοσιεύματα αγγίζουν τα όρια του ανεκδότου…

Όσον αφορά στον Λοΐζο Λοΐζου ναι μεν γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπρουζ μέσα από σχετικά δημοσιεύματα.

Ωστόσο, η επίσημη Ομόνοια δεν έχει ακόμα οποιαδήποτε πρόταση είτε για τους προαναφερθέντες είτε για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή της. Το δεδομένο είναι ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με πρόθεση της διοίκησης να του προτείνει επέκταση με αύξηση απολαβών.

Όσον αφορά στον διεθνή επιθετικό έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και η Ομόνοια δεν θέλει να τον παραχωρήσει στο παρόν στάδιο, αφού είναι παίκτης με τεράστια προοπτική εξέλιξης. Εντούτοις, εάν έρθει κάποια πραγματικά δελεαστική πρόταση θα την εξετάσει και θα αποφασίσει ανάλογα.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης