Δυνατό «μπάσιμο» για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ εμφανίζεται να έκανε η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Ουκρανούς.
Ο Ουκρανός τεχνικός παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας της Ένωσης, ωστόσο η περίπτωσή του συνεχίζει να παρουσιάζει δυσκολίες.
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα τα ΜΜΕ της πατρίδας του κάνουν λόγο για “σοβαρές διαπραγματεύσεις” με τη Φενέρμπαχτσε, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ιστοσελίδα “football24.ua.
Σε άλλο δημοσίευμα, της ιστοσελίδα “sport.ua”, αναφέρεται πως: «Ο Ρέμπροφ δεν έχει πρόβλημα με τον πρόεδρο της Φερεντσβάρος, αλλά με έναν άνθρωπο από τη διοίκηση. Κάθε προπονητής θέλει να αναπτυχθεί. Και οικονομικά, και στο ποδόσφαιρο. Στις 10 ή 12 Ιουνίου, η ομάδα επιστρέφει από τις διακοπές και ο Ρεμπρόφ περιμένει να αρχίσει την προετοιμασία με την Φερεντσβάρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με την Φενερμπαχτέ βρίσκονται σε εξέλιξη».
Πηγή: sdna.gr