HomeSliderΑγγαρεία

Αγγαρεία

Η 13η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA που αφορά τον β’ όμιλο ξεκινά σήμερα με δύο αγώνες και ολοκληρώνεται αύριο με άλλους δύο.

Στα σημερινά παιχνίδια δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον αφού Ερμής και ΕΝΠ έχουν διαβαθμιστεί και μαθηματικά, ενώ η Πάφος έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον β’ όμιλο και το ΑΠΟΕΛ τη δεύτερη. Ουσιαστικά τα παιχνίδια θα διεξαχθούν απλά γιατί πρέπει, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Επί της ουσίας και οι τέσσερις ομάδες θα διαγωνιστούν με μόνο κίνητρο το γόητρο.

Η αρχή θα γίνει στο «Αμμόχωστος» στις 18:00 όπου ο Ερμής θα υποδεχθεί την Πάφο. Η ομάδα της Αραδίππου την προηγούμενη αγωνιστική έχασε, έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία και ήδη προετοιμάζεται γι’ αυτό. Μία χρονιά όπου φάνηκε ότι ο Ερμής πολύ δύσκολα θα μπορούσε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε, εντούτοις έγιναν πολλά λάθη και φέτος τα οποία πλήρωσε με τον υποβιβασμό. Σήμερα πάντως θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη απλά για το γόητρο. Η Πάφος από τη στιγμή που πέτυχε το στόχο της για κατάληψη της πρώτης θέσης θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα της πορεία.

Το άλλο σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» στις 20:00, με την ΕΝΠ να φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να θυμάται τη φετινή σεζόν. Η μεν ΕΝΠ έχει διαβαθμιστεί και το δε ΑΠΟΕΛ έχει καταγράψει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του. Παιχνίδι αγγαρεία και για τις δύο ομάδες οι οποίες είναι αναγκασμένες να αγωνιστούν για να τελειώσει μία ώρα νωρίτερα το μαρτύριο που τράβηξαν τη φετινή σεζόν. Αναμένεται μάλιστα ότι θα αγωνιστούν αρκετοί νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης