HomeSliderΕυκαιρία... για «κατασκοπεία» στην Ομόνοια

Ευκαιρία… για «κατασκοπεία» στην Ομόνοια

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν οι τρεις αντίπαλοι της Ομόνοιας στον Ε’ όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο. Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:55. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Αρχικά, η Γρανάδα, υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 14:00 στο «Νουέβο Λος Κάρμενς» τη Σεβίλλη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Γρανάδα έχει επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Από εκεί και πέρα, επικίνδυνη έξοδο περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε Ολλανδίας για την Αϊντχόφεν. Συγκεκριμένα, η PSV φιλοξενείται από την Τσβόλε στο «MAC³PARK Στάντιον» μεθαύριο Κυριακή στις 17:45. Οι «αγρότες» συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς μαζί με Φέγενορντ και Χέρενφεν.

Τέλος, δυνατό τεστ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχει ο ΠΑΟΚ την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» μεθαύριο Κυριακή στις 20:30. Ο δικέφαλος του βορρά» είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς.

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης