HomeSliderΑπό αύριο δουλειά για τις προκλήσεις που έρχονται

Από αύριο δουλειά για τις προκλήσεις που έρχονται

Σήμερα είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών για την Ομόνοια. Το σκηνικό στήθηκε σε διπλό… ταμπλό και δη στο ΓΣΠ όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα και στο «Ηλίας Πούλλος». Το προπονητικό κέντρο ντύθηκε στα πράσινα για να υποδεχθεί τον «Λαό» που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες, ενώ εκεί θα καταλήξει η αποστολή για να γιορτάσουν οι παίκτες, τα μέλη της διοίκησης, η τεχνική ηγεσία και το προσωπικό μαζί με τους οπαδούς της ομάδας. Η νύχτα αναμένεται με ανυπομονησία από όλη την οικογένεια του «τριφυλλιού»  και θα είναι μεγάλη, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Από αύριο, όμως, η διοίκηση θα συνεχίσει τη δουλειά θέτοντας σε εφαρμογή τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες, με νέες προκλήσεις και υψηλούς στόχους εντός και εκτός συνόρων. Η Ομόνοια θέλει να παραμείνει στην κορυφή και να δώσει συνέχεια στις ευρωπαϊκές επιτυχίες και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι αποφάσεις που θα ληφθούν.

Παρόντος του Σταύρου Παπασταύρου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το σχεδιασμό της ομάδας ούτως ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα και να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες για να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός.

Η συμφωνία του προέδρου με τους Χένινγκ Μπεργκ, Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη για παραμονή τους στην Ομόνοια αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα και η τριάδα που συνθέτει την ομάδα προγραμματισμού θα αναλάβει δράση για τα περαιτέρω.

Τα συμβόλαια που λήγουν και το μέλλον των παικτών που επηρεάζονται είναι θέματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν λίαν συντόμως, προκειμένου να προχωρήσει το κεφάλαιο «ενίσχυση». Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες, αφού η ομάδα διαθέτει βασικό κορμό άριστης ποιότητας. Ήδη εντοπίστηκαν στόχοι που αφορούν σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην Κύπρο, όμως υπάρχουν και στο εξωτερικό παίκτες που τέθηκαν στο «μικροσκόπιο».

Γίνεται αντιληπτό ότι ενόσω οι «πράσινοι» θα κάνουν τις διακοπές τους η ομάδα προγραμματισμού θα είναι κυριολεκτικά στο πόδι με στόχο να γίνει ακόμα πιο δυνατή η Ομόνοια για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και όχι μόνο…

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης