HomeSliderΠεριμένει τους διεθνείς ο Μπεργκ

Περιμένει τους διεθνείς ο Μπεργκ

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας. Ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να καταστρώσει το πλάνο που θα παρατάξει στο «Δασάκι», αφού απουσιάζουν από τις προπονήσεις οκτώ διεθνείς. Με την επιστροφή τους, ο Νορβηγός τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάσταση ενός εκάστου και θα πράξει ανάλογα, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο την κούραση όσο και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, το οποίο περιλαμβάνει υποχρεώσεις στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Χθες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κύπρου οι Κυριακίδης, Κούσουλος, Τζιωνής, Λοΐζου, Κακουλλής, όπως και οι Παναγιώτου, Χαραλάμπους με τους Ελπίδες. Ως εκ τούτου σήμερα αναμένεται να κάνουν αποκατάσταση και από αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Όσον αφορά στον Άνταμ Λανγκ έχει σήμερα αγώνα με την Ουγγαρία (σ.σ. εκτός έδρας με τη Ρωσία) και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας την Παρασκευή. Ο Μαγυάρος διεθνής κατέγραψε δύο 90λεπτα τις τελευταίες μέρες στα παιχνίδια με τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Μπεργκ θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ, έχοντας στο βάθος του μυαλού του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», στις 22 του μήνα.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Παπουλής, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, με εκκρεμότητα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα όταν θα διεξαχθεί. Στα θετικά καταγράφεται η ετοιμότητα του Σέχου, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Νορβηγού, ο οποίος θα αποφασίσει την ενδεκάδα στις τελευταίες προπονήσεις.

Στο μεταξύ, το χθεσινό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας έβαλε… φρένο στην παρουσία οπαδών της Ομόνοιας στο «Δασάκι». Η διοίκηση του Εθνικού ήταν έτοιμη να παραχωρήσει 1.400 εισιτήρια στους «πράσινους», όμως η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε οπαδούς ομάδων των επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού σε εκτός έδρας αγώνες καθιστά αδύνατο κάτι τέτοιο.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης