HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΒαριά ήττα της Εθνικής Ελπίδων

Βαριά ήττα της Εθνικής Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων δέχθηκε βαριά ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας με 7-0. Ο αγώνας στην «ΑΕΚ Αρένα» για τον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξελίχθηκε σε εφιάλτη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι νεαροί διεθνείς μας άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο στην πίεση που δέχθηκαν από την Ολλανδία, η οποία διατηρεί το απόλυτο σε οκτώ αγώνες και οδηγεί την κούρσα με 24 βαθμούς!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Γκράβενμπεργκ (21’), και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της επανάληψης οι «οράνιε» ήταν καταιγιστικοί και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα «καθάρισαν» τη νίκη, αφού προηγήθηκαν με 4-0 και στο τέλος έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Δύο τέρματα πέτυχε ο Έκελενκαμπ (50’, 62’), τρία ο Σιερχούις (51’, 73’, 90’ πεν.) και ένα ο Μπόαντου (82’).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάββας Δαμιανού χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παρασκευά, Περατικός (74′ Κ. Ηλία), Πηλέας, Ανδρέου, Κορρέα, Παναγιώτου, Ρόουλς (74′ Λουκά), Μάμας, Κωνσταντίνου (32′ Παρούτης), Σωτηρίου (74′ Χαραλάμπους), Κατσαντώνης (85′ Σατσιάς).

Η Κύπρος βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της τον Νοέμβριο, με εκτός έδρας αποστολές κόντρα στην Πορτογαλία (15/11) και το Γιβραλτάρ (18/11).

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης