HomeSliderΘετική εξέλιξη για τον Απόλλωνα

Θετική εξέλιξη για τον Απόλλωνα

Μέσα στη γενική απογοήτευση που επικρατεί στον Απόλλωνα για την απώλεια του τίτλου προέκυψε μια ευχάριστη εξέλιξη που ενδιαφέρει εμμέσως πλην σαφώς τη λεμεσιανή ομάδα.

Ο Αττίλα Σάλαϊ συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή της Ουγγαρίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε πρόσφατα στην Φενερμπαχτσέ και ήδη προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με πιο ζωηρό προς το παρόν εκείνο του αγγλικής Λέστερ.

Δεδομένου ότι ο Απόλλωνας διατηρεί ένα καλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Σάλαι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Γιούρο αναμένεται να ανεβάσει περαιτέρω την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η διοίκηση της εταιρείας προσμένει να βάλει ένα αξιοσέβαστο ποσό στο ταμείο, το οποίο θα βοηθήσει στην προσπάθεια για «λίφτινγκ» της ομάδας.

Η προετοιμασία των «Μαγυάρων» θα αρχίσει στις 24 Μαΐου σε προπονητικό κέντρο στην Αυστρία και ένα δεκαήμερο μετά ο Μάρκο Ρόσι θα ανακοινώσει την αποστολή για την τελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα περιλαμβάνονται 26 ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σάλαϊ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας και συνθέτει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), ο οποίος επίσης περιλαμβάνεται στην προεπιλογή του Ρόσι.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης