HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΠάφος FC: Θέλει νίκη στο ντέρμπι του β' ομίλου

Πάφος FC: Θέλει νίκη στο ντέρμπι του β’ ομίλου

Η πρωτιά στον β’ όμιλο τον οποίο συμμετέχει είναι και ο στόχος που έχει θέσει η Πάφος FC. Σήμερα θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής στον όμιλο και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι αν καταφέρει να κερδίσει, τότε ο στόχος που έχει τεθεί θα υλοποιηθεί. Ήδη βρίσκεται στο +1 από το ΑΠΟΕΛ, έτσι με νίκη η διαφορά θα αυξηθεί και το κυριότερο η ομάδα θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Υπενθυμίζουμε ότι την πριν από μία εβδομάδα είχε χάσει από την ΕΝΠ σ’ ένα παιχνίδι που υστέρησε αρκετά σε απόδοση και αυτό δεν άρεσε σε κανένα. Χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο όσο δύσκολο και αν είναι αφού το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα».

Παράλληλα, έκανε αναφορά και για τη νέα σεζόν λέγοντας ότι «σίγουρα πρέπει να βγαίνουμε πιο σοφοί, να βλέπουμε τα λάθη μας. Νομίζω η εμπειρία είναι κάτι που θα βοηθήσει για να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε μια τόσο ισχυρή κίνηση, και είναι αλήθεια ότι η εκάστοτε κίνηση έμενε μόνη της, όμως παίζει ρόλο το οικονομικό σίγουρα. Θεωρώ πως είναι εύκολο να δαπανήσεις πολλά λεφτά σε μια χρονιά και να κάνεις την έκπληξη, όμως δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα. Χρειάζεται υπομονή και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Αναφερόμενος στην περίπτωση του προπονητή είπε ότι «έχουμε προπονητή αυτή τη στιγμή και αφού το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη θα ήταν άσχημο να μιλάμε για οτιδήποτε τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Σίγουρα όμως είναι μια περίοδος στην οποία όλοι κρίνονται. Όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουμε στα πιο βαθιά του προγραμματισμού».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης