HomeΔΙΕΘΝΗΠαίκτης κρέμασε τα παπούτσια του στο ημίχρονο έπειτα από φραστική επίθεση αντιπάλου

Παίκτης κρέμασε τα παπούτσια του στο ημίχρονο έπειτα από φραστική επίθεση αντιπάλου

Μία πρωτόγνωρη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του στην διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα που μετείχε πήρε ένας ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος είχε να κάνει με την τρομερή φραστική επίθεση που δέχθηκε από αντίπαλο, την στιγμή που ήταν στον πάγκο της ομάδας του. Μάλιστα, ανέφερε το περιστατικό στον διαιτητή, ο οποίος δεν έδειξε να… ιδρώνει το αφτί του.

Για τον λόγο αυτό, μόλις η ομάδα πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όμως, η ανακοίνωση δεν έμεινε μόνο… εκεί, καθώς ο παίκτης αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τις τελευταίες ώρες έχει… σηκωθεί μεγάλη κουβέντα για την απόφαση του Ντέιβιντ Κοξ, για τον οποίο και σας γράφουμε, μια και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Σκωτία όταν είχε αποκαλύψει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και τα οποία τον είχαν οδηγήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Άλμπιον Ρόβερς, στην οποία αγωνιζόταν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής και ενώ ήταν στον πάγκο, παίκτης της αντίπαλης ομάδας του επιτέθηκε φραστικά και του είπε να πάει να… αυτοκτονήσει, αλλά αυτή τη φορά να το κάνει καλά. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ντέιβιντ Κοξ, ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή, αλλά ο τελευταίος δεν προέβη σε κάποια κίνηση.

Για τον λόγο αυτό, ο έμπειρος επιθετικός, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Έτσι, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το γήπεδο, κάνοντας μία… στάση για να δημοσιοποιήσει την απόφασή του στο Facebook.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως αν ξαναγινόταν κάτι τέτοιο θα τελείωνα με το ποδόσφαιρο. Κάποιος έθιξε ξανά το θέμα της ψυχικής μου υγείας και έχω πλέον κουραστεί. Το είπα στον διαιτητή, αλλά αδιαφόρησε γιατί δεν άκουσε τι μου είπαν. Κανείς δεν κάνει τίποτα τόσο καιρό, οπότε θα κάνω εγώ. Σταματώ το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: onsports.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης