HomeSliderΔιλήμματα

Διλήμματα

Το ΑΠΟΕΛ περιμένει πως και πώς να ολοκληρωθεί η φετινή καταστροφική σεζόν. Για τα δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων» φέτος ήταν μία κακή χρονιά, η οποία δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να επαναληφθεί και την επόμενη.

Όλα πήγαν στραβά από την αρχή. Η ομάδα αποκλείστηκε σχετικά νωρίς από το Γιουρόπα Λιγκ για τα δικά της δεδομένα. Τέθηκε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος επίσης νωρίς. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα με το γεγονός ότι κατέληξε στον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος, ενώ το τελειωτικό «κτύπημα» ήρθε με τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς εκτός από το ότι έχασε την ευκαιρία να σώσει τη φετινή σεζόν με έναν τίτλο, έμεινε και τη νέα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα στο ΑΠΟΕΛ για να επανέλθει στα παλιά του μεγαλεία: Θα πρέπει να κάνει ένα γενικό… «λίφτινγκ», έτσι ώστε του χρόνου να μην επαναληφθεί η φετινή απογοητευτική σεζόν.

Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων», Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει αρκετή δουλειά. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα αγωνιστεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός θα πρέπει να μειωθεί αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Κάποια συμβόλαια παικτών, όπως για παράδειγμα του Γκαγιάς Ζαχίντ λήγουν και δύσκολα θα ανανεωθούν. Όχι γιατί δεν υπάρχει πρόθεση από το ΑΠΟΕΛ για ανανέωση, αλλά λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων η ομάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει τα «θέλω» κάποιων ποδοσφαιριστών. Και ειδικά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα ο Κοσοβάρος επιθετικός, ΛΑτντχε Νούχιου, ο οποίος δεν υπολογίζεται, αλλά έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν. «Αγκάθι» για να αποδεσμευτεί ο παίκτης αποτελεί η αποζημίωση που θα πρέπει να του καταβάλει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν βρεθεί ομάδα, η οποία θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του και θα πληρώσει για να τον πάρει. Κάτι που σίγουρα τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά δύσκολο να γίνει.

Μάστανγκ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης