HomeSliderΜπουνόζα τέλος στην ΑΕΛ (Τα δεδομένα με Λεάντρο Σίλβα)

Μπουνόζα τέλος στην ΑΕΛ (Τα δεδομένα με Λεάντρο Σίλβα)

Αυτό που προέχει να γίνει στην ΑΕΛ, είναι να ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και αυτό ήδη γίνεται με τις πρώτες αποφάσεις να έχουν ήδη ληφθεί. Ο Γκόρνταν Μπουνόζα αποτελεί παρελθόν και η ομάδα θα… αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της.

Ο Βόσνιος ήρθε στην ΑΕΛ και όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός αμυντικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι συχνοί τραυματισμοί, ωστόσο, δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την ομάδα όπως περίμεναν οι άνθρωποί της. Με βάση αυτό το δεδομένο, η ΑΕΛ δεν θα αξιοποιήσει το δικαίωμα που έχει για ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπουνόζα και για τον επόμενο χρόνο.

Υπό εξέταση βρίσκεται και η περίπτωση Λεάντρο Σίλβα. Ο έμπειρος μέσος αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Αρούκα. Φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή στην πατρίδα του και για αυτή την εξέλιξη είναι ενημερωμένοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει η ομάδα της Λεμεσού να αποζημιωθεί οικονομικά, μιας και υπάρχει συμφωνία με τον Σίλβα μέχρι το 2023. Με βάση αυτό το δεδομένο, θα πρέπει να έρθει μια καλή πρόταση για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής ή να καλυφθεί ένα μέρος του συμβολαίου του για να μείνει με την μορφή δανεισμού και τη νέα χρονιά.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης