HomeSliderΣύντομα τα νεότερα στην ΑΕΚ

Σύντομα τα νεότερα στην ΑΕΚ

Είναι αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον στην ομάδα της ΑΕΚ αναφορικά με τις κινήσεις που θα γίνουν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας με στόχο την ενίσχυση. Πρώτο θέμα που ήδη απασχολεί τον Τσάβι Ρόκα είναι αυτό του προπονητή.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για το σοβαρό ενδεχόμενο που υπάρχει να επιστρέψει στην ομάδα ο Αντόνιο Ιντάγλκο, αλλά μέχρι να εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι δεδομένο πως εξετάζονται και άλλοι προπονητές εάν δεν προκύψει συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό.

Απ’ εκεί και πέρα, αναμένουμε να δούμε και τις κινήσεις που θα γίνουν στο ρόστερ. Είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θέλει «γερή» ανανέωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ. Επιδίωξη όλων είναι να ενισχυθεί η ομάδα στο βαθμό που πρέπει, ώστε να κάνει μια καλή σεζόν και να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαιά τους. Υπάρχουν ορισμένοι εξ αυτών που βρίσκονται στο πλάνο και της νέας περιόδου και η ομάδα θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ της. Για αυτούς που θα αποχωρήσουν, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να αντικατασταθούν από άλλους, καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τις ενέργειες του τεχνικού διευθυντή και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα κάνει όλα όσα πρέπει να να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το κομμάτι δεν μπαίνει η συζήτηση για το ύψος του προϋπολογισμού, αφού είδαμε αρκετές φορές στο παρελθόν (και από την ΑΕΚ) ότι μπορούν να γίνουν πολύ δυνατές ομάδες χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσει η ομάδα πολλά χρήματα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης