HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΘα δώσει μάχη μέχρι το τέλος

Θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος

Στο Παραλίμνι κρατούν την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου και βλέπουν την Πάφο. Στο 3-3 με τη Νέα Σαλαμίνα η Ένωση παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστη και πραγματοποίησε το χειρότερο πρώτο της ημίχρονο έχοντας βέβαια το ελαφρυντικό το ότι έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς. Δέχθηκε τρία γκολ και θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν εφιάλτης και κανείς δεν θέλει να το θυμάται.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και με 10 η Ένωση ήταν εντυπωσιακή και πραγματοποίησε το καλύτερο της δεύτερο ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Όπως εξελίχθηκε μάλιστα το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχαινε και το θαύμα με ολική ανατροπή.

Ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου. Έστειλε επίσης το μήνυμα ότι η ομάδα του θα δώσει την μάχη μέχρι το τέλος.

Το ότι η Ένωση κατάφερε από το 0-3 να φθάσει στο 3-3 σε ένα παιχνίδια που ήταν χαμένο από το πρώτο ημίωρο, πρόκειται για άθλο.  Ο ένας βαθμός σίγουρα δεν ικανοποιεί αλλά η εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, έστω και αν δεν κέρδισε εντούτοις δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να παλέψει μέχρι το τέλος. Μετά και την ισοπαλία με Σαλαμίνα η Ένωση πήγε στους 29 βαθμούς, η προσπάθεια για παραμονή είναι πολύ δύσκολη, όμως εάν  κερδίσει την Τετάρτη την Πάφο στο εξ΄ αναβολής , ενδεχομένως τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης