HomeSliderΔύο ορίζουν την τύχη τους, μία όχι

Δύο ορίζουν την τύχη τους, μία όχι

Το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωση του και υπάρχει αγωνία για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Η Ομόνοια κρατάει την τύχη στα χέρια της. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι» ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού υπερτερεί της Ομόνοιας στην ισοβαθμία λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι «πράσινοι» έχουν όμως αγώνα λιγότερο, καθώς αγωνίζονται σήμερα με την ΑΕΛ.

Ο Απόλλωνας από την άλλη πλευρά ακόμη και να κερδίσει η Ομόνοια σήμερα την ΑΕΛ θα έχει την ευκαιρία του να της «κλέψει» τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούνται από τους «πράσινους» στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Τέλος, η ΑΕΛ μπορεί για τον τίτλο, αλλά δεν εξαρτάται από την ίδια. Ακόμη και να κερδίσει σήμερα την Ομόνοια θα είναι ένα βαθμό πίσω από αυτήν, αλλά και τον Απόλλωνα. Το άσχημο για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα ή την Ομόνοια ξανά. Άρα, η ΑΕΛ για να στεφθεί πρωταθλήτρια θα πρέπει να εύχεται για απώλειες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας και παράλληλα να κερδίσει τα εναπομείναντα της παιχνίδια.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης