HomeSlider Πρέπει να μείνει σε φόρμα - Τα δεδομένα

 Πρέπει να μείνει σε φόρμα – Τα δεδομένα

Για την Ανόρθωση τα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έχουν καμία βαθμολογική σημασία. Η ομάδα δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, η 4η θέση λογικά δεν θα χαθεί, αλλά έχει τεράστια σημασία μέσω των αγώνων που απομένουν να διατηρηθεί σε άριστη αγωνιστική φόρμα για τις 15 Μαΐου όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό.

Αύριο θα υποδεχθεί τους «μαυροπράσινους» και θα μπορούσε να γραφτεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ίσως να αποτελούσε και πρόβα για τον τελικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης, είτε μένοντας στον πάγκο είτε αγωνιζόμενοι συγκεκριμένα λεπτά.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η ομάδα δεν πρέπει να χάσει την αγωνιστική της καλή εικόνα που είχε το τελευταίο διάστημα. Είναι λογικό και συνάμα θεμιτό όλη η προσοχή να είναι στραμμένη στον τελικό. Υπάρχει όμως ακόμη χρόνος μέχρι να φτάσουμε στο μέσο του επόμενου μήνα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταστρώσει το πλάνο που θα ακολουθήσει μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό, ευελπιστώντας ότι δεν θα προκύψουν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα διαφανεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε αυτή.

Στο μεταξύ, τον αυριανό αγώνα έχει οριστεί να τον διευθύνει ο διαιτητής Αναστάσης Αναστάση, έχοντας ως βοηθούς τούς Μάριο Καλογήρου και Χρίστο Ε. Χρίστου. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Νικολάου, ενώ στο AVAR ο Νικόλας Νεοκλέους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης