HomeSliderΤην θέλουν... εξίσου !

Την θέλουν… εξίσου !

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ για σήμερα θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Καρμιώτισσα θα παίξει με την Πάφο στην κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Γιανννάκης Ποντικός είδε την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο ο απολογισμός του ενός βαθμού από αυτά τα παιχνίδια δεν κρίνεται ικανοποιητικός.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει να δίνει ευκαιρίες σε ακόμα περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι δύο τερματοφύλακες Κυριακίδης και Τούμπας και ο Ευσταθίου που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την περασμένη Πέμπτη. Επανέρχονται στην αποστολή οι Στυλιανού και Ρέινολντς.

Όσον αφορά την ομάδα της Πάφου, οι Βα και Φυλακτού είναι και πάλι έτοιμοι και αυτό είναι θετικό για την τεχνική ηγεσία. Ουσιαστικά η ομάδα πάει χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στον σημερινό αγώνα. Εξαίρεση αποτελεί ο Βίκτορ Άλβαρεθ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Τιμούρ Κετσπάγια, οι άνθρωποι της Πάφου τονίζουν ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι ο προπονητής της ομάδας και οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στην Πάφο θέλουν να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο της ομάδας για κατάκτηση της πρωτιάς του δεύτερου ομίλου. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης