HomeSliderΣκέφτεται Ολυμπιακό για δύο λόγους

Σκέφτεται Ολυμπιακό για δύο λόγους

Η Ανόρθωση άφησε πίσω της τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ και έστρεψε την προσοχή της στη συνέχεια.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00) και για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι σημαντικό να υπάρξει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και τα θετικά αποτελέσματα.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Ανόρθωση θέλει να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε όλα τα παιχνίδια και να κυνηγήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που θα δούμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι όμως σημαντική, στην προσπάθεια της ομάδας να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδιώξει να ξεκουράσει όσους ποδοσφαιριστές το χρειάζονται και για το λόγο αυτό θα λάβει σοβαρά υπόψη και τον παράγοντα κούραση. Ο Γεωργιανός προπονητής θα αξιολογήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και ανάλογα θα καταστρώσει το πλάνο του για τον αγώνα της Δευτέρας.

Αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου και τα αγωνιστικά δεδομένα, αναμένεται ότι ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ ο Νταουσβίλι που ήταν τιμωρημένος απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, θα βρεθεί στην αποστολή.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης